12.11.2019-10:45 (Son Güncelleme:12.11.2019-10:34)

'Kasım Ayında Fidan Dikilmez' Diyen CHP'liler Kasım Ayında Fidan Dikmiş!

'Geleceğe Nefes Ol' projesi kapsamında kasım ayının 11'inde düzenlenen fidan dikme etkinliğine 'kasım ayında fidan dikilmez' diyerek karşı çıkan CHP'li isimlerin geçmişte aynı ay içinde fidan diktiği ortaya çıktı.

'Geleceğe Nefes Ol' projesi çerçevsinde kasım ayının 11'inde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine 'kasım ayında fidan dikilmez' diyerek karşı çıkan CHP'li isimlerin geçmişte aynı ay içinde fidan diktiği ortaya çıktı.

CHP'Lİ YARKADAŞ DİKİLMEZ DEDİ ORMAN MÜDÜRÜ YALANLADI

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gerçekleşen 11 milyon fidan dikimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"FİDAN DİKME AYI KASIM DEĞİLDİR"

Yarkadaş ''Sayın Cumhurbaşkanı Bakanlarla birlikte Türkiye'nin değişik yerlerinde 11 milyon fidan diktiler. O zaman acı bir gerçeği söyleyeyim. O fidanların en az 9 milyonu tutmayacak. Bugün o fidanların yüzde 90'ı boşuna dikildi. Çünkü fidan dikme ayı kasım ayı değildir. Fidan dikme ayı Mart ayıdır, Nisan ayıdır.'' ifadelerini kullandı.

ORMAN GENEL MÜDÜRÜNDEN JET YALANLAMA

Bir süre sonra ise canlı yayına Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey bağlandı. Barış Yarkadaş'ın açıklamalarının yanlış olduğunu belirten Karacabey, ''Fidan dikme ayı Kasım ayıdır. Ülkemiz için fidan dikilmesi acısından ideal bir aydır. Bu bilimsel olarak da kesin olarak belirlenmiştir." diye konuştu.

ODTÜ'LÜLER VE İMAMOĞLU DA KASIM AYINDA FİDAN DİKMİŞ!

CHP'li isimlerin Türkiye'yi yeşillendirme projesini sabote etme girişimleri, yine benzer isimlerin kaısm ayında fidan dikmesinin ortaya çıkması ile sonuçsuz kaldı.

Daha önce ODTÜ'lü öğrencilerin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aynı ay içinde fidan diktiği ortaya çıktı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr