02.01.2020-16:39 (Son Güncelleme:02.01.2020-16:41)

Galatasaray Yıldız Stoper Murillo'nun Peşinde

Devre arasında kadrosunda büyük değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Devre arasında kadrosunda büyük değişiklikler yapmayı planlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Galatasaray’da Luyindama’nın yaşadığı ağır sakatlık sonrası savunmaya çözüm arayan sarı kırmızılılar Falcao’nun Kolombiya Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Sampdorialı Jeison Murillo, gündeme geldi.
Galatasaray’ın 27 yaşındaki futbolcu için İtalyanlara teklif yaptıkları ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 2023’e kadar Sampdoria ile kontratı olan ve bu sezonun ilk devresinde sadece 9 karşılaşmada 660 dakika forma giyen futbolcu için çok istekli olan teknik direktör Fatih Terim’in, İtalya’daki ilişkilerini devreye sokarak bu transferi gerçekleştirmek için temaslara geçtiği öğrenildi.

İtalya’ya gelmeden önce Valencia’da oynayan, geçen sezon Barcelona’ya kiralık gönderilen, daha önce Inter’de de oynayan deneyimli stoper İstanbul’a gelmeyi kabul ettiği, bunda en büyük faktör ise Falcao’nun olduğu belirtildi.

Murillo’yu ilk fırsatta kiralık olarak takıma kazandırmak isteyen sarı-kırmızılıların, 6 aylık sezon için 750 bin Euro verebileceğini iletti. Galatasaray, Sampdoria’dan gelecek karara göre sarı kırmızılıların stoper bölgesindeki hamlesi kesinleşecek.

Stoper dışında sağ bek pozisyonunda da görev yapabilen Murillo’nun, 27 yaşında olmasına rağmen üst düzey takımlarda forma giymesi, tercih edilmesinde çok etkili olduğu belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr