29.04.2024-23:07 (Son Güncelleme:29.04.2024-23:07)

Arda Güler çıkan iddialara yanıt verdi: "Babamın komisyon alması mümkün değil"

Real Madrid'in milli yıldızı Arda Güler, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a karşı herhangi bir kırgınlık olmadığını ifade eden Güler, babasının komisyon aldığı haberler üzerine ise "Babamın komisyon alması mümkün değil" dedi. İşte detaylar...

Real Madrid'de artık forma süresi alan Arda Güler, bunun meyvelerini de takımına vermeye başladı ve son olarak Real Sociedad maçında attığı golle takımına galibiyeti getirmişti. Öte yandan Arda Güler, geçtiğimiz günlerde Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Kafa Sports’taki programda önemli açıklamalarda bulundu. Güler, Fenerbahçe'den ayrılış süreci ve Başkan Ali Koç'la ilişkisine dair konuştu.

“Babamın transferden komisyon istemesi mümkün değil”

Arda Güler "Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim. Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil" dedi.

“Ali Koç’a karşı bir kırgınlığım yok”

Fenerbahçe Başkanı ile dargın olup olmadığı hakkında konuşan milli yıldız "Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir" ifadelerini kullandı.

“Herkes Türkçe küfürler biliyor”

Son olarak Real Madrid'deki ortam hakkında açıklamalarda bulunan genç yıldız "Avusturya maçından sonra Alaba’yla döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor” cümlelerini kullandı.


abdullahsaskin@haber365.com.tr