Merih Demiral Kimdir, Nereli, Yaş, Boy? Hayatı Ve Biyografisi

Merih Demiral sergilediği performansla piyasa değerini sürekli artırıyor. Juventus’ta ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda önemli bir oyuncu haline geldi. İşte, Merih Demiral kimdir, Merih Demiral yaş? Merih Demiral nereli? Merih Demiral transfer? sorularının cevapları...

02.01.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-16:44) Merih Demiral Kimdir, Nereli, Yaş, Boy? Hayatı Ve Biyografisi

Merih Demiral kimdir? Merih Demiral 5 Mart 1998’de doğdu. Merih Demiral, henüz 11 yaşındayken Karamürsel İdmanyurduspor'da maçlara çıktı. 2011 senesinde Fenerbahçe'nin altyapısına alınan oyuncu, futbol hayatına Fenerbahçe ile başladı. Merih Demiral iki ayağınıda etkin kullanabilmektedir.

Merih Demiral, 17 yaş altı ve 19 yaş altı da olmak üzere, Türkiye'nin genç seviye takımlarında top koşturdu. Türkiye millî futbol takımında ilk defa, 20 Kasım 2018'de Ukrayna ile gerçekleşen hazırlık karşılaşmasında, maçın 85. dakikasında Mert Müldür'ün yerine oyuna alınarak giydi.

 

Merih Demiral Transfer

Defans ve stoper alanlarında görev yapan oyuncu, 2016 yazında Portekiz’in bölgesel takımlarından Alcanenense’ye giderek yurt dışına çıktı.

Burada oynadığı 18 karşılaşmada Portekiz’in Braga, Benfica ve Nacional gibi ülkenin önemli takımlarınında ilgisini çekti. 2017 senesinde Sporting Lizbon tarafından kiralanan futbolcu, 2018 senesinde 200 bin euro ücretle Lizbon takımına satıldı.

Sporting Lizbon, Türk oyuncuyu 2018-2019 sezonu için Alanyaspor'a kiralamıştı. Merih Demiral, Süper Lig'de ilk kez Trabzonspor'a gol attı.

Milli Oyuncu şuan Juventus forması giyiyor.

Merih Demiral Kimdir

Merih Demiral Nereli

Merih Demiral'ın memleketi kocaeli şehridir. Kocaelinde dünyaya gelen yıldız oyuncu, şehrinin kulübü Karamüsel İdmanyurduspor'da futbola başlamıştır. O zamanlardan yıldız bir oyuncu olacağı belli olan Merih ordan Fenerbahçe altyapısına yetişrilmek üzere gitmiştir.

Merih Demiral Nereli

Merih Demiral Yaş Ve Fiziksel Özellikler

Merih Demiral 98 doğumlu yani 21 yaşındadır. Yaşına rağmen avrupanın dev takımlarından Juventus forması giyen Merih Demiral, bu başarısıyla türk taraftarlarının gurur kaynağı olmuş durumda.

Yaş: 21 Boy: 1.90 m Kilo:86 Kg Ayak: Sağ Ayak

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.






DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal