06.12.2021-09:18 (Son Güncelleme:06.12.2021-09:18)

Fren Tutmadı! Zipline Yaptığı Sırada Direğe Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Meksika’da bir kişi, zipline yaptığı sırada fren sisteminin arızalanması sonucu halatın bağlı olduğu direğe çarparak hayatını kaybetti.

Olay, Meksika'nın Chiapas eyaletindeki El Chiflon isimli parkta meydana geldi. Parkta bulunan 400 metrelik zipline hattında fren sistemi arızalandı. O sırada zipline yapan 30 yaşındaki bir adam, duramayarak halatın bağlı olduğu direğe çarptı.

FREN SİSTEMİ BOZULDU

Fren sisteminin arızalanması ile hızını alamayan adam, çarpmanın etkisiyle bilincini kaybetti. Yerde hareketsiz şekilde duran genç adama, ilk müdahaleyi parkta bulunan ziyaretçiler ve park çalışanları yaptı. Direğe çarpması sonucu feci şekilde yaralanan talihsiz adam, parkta sağlık merkezi bulunmaması nedeniyle en yakın sağlık kuruluşuna yaklaşık bir saat sonra ulaştırılabildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Genç adam, yaklaşık bir saat sonra ulaştırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. Olay sonrasında yetkililer, fren sisteminin bozulması sonucu bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan işletmeyle ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr