27.09.2021-17:35 (Son Güncelleme:27.09.2021-17:49)

Bayraktar TB2 Türkmenistan Bağımsızlık Günü Kutlamaları'nda!

Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı Bayraktar Türkmenistan'ın 30'uncu Bağımsızlık Günü kapsamında düzenlenen askeri geçit töreninde, Bayraktar TB2 de kortejde yer aldı.

Savaş bölgelerindeki başarısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken ve dünya basının manşetlerinden düşürmediği Bayraktar TB2, ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Türkmenistan'da düzenlenen 30'uncu Bağımsızlık Günü kapsamında askeri geçit töreninde, Bayraktar TB2 de kortejde yer aldı. Geçtiğimiz ay da Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, ülkenin 30. bağımsızlık yıl dönümünde Ukrayna ordusuna ait Bayraktar TB2 İHA'lar sergilenmişti.

BAYRAKTAR TB2 İLGİ ODAĞI

Türkmenistan Silahlı Kuvvetleri envanterine dahil olan Bayraktar TB2 ilk kez görüntülendi. Türkmenistan'ın 30'uncu Bağımsızlık Günü'nde gerçekleştirilen geçit töreninde, TB2'ler de bulundu. Kortejle birlikte alanda sergilenen Bayraktar TB2, törende ilgi odağı haline geldi.

TB2 İHA'LAR UKRAYNA'DA SERGİLENMİŞTİ

Geçen ayda Ukrayna'nın başkenti olan Kiev'de, ülkenin 30. bağımsızlık yıl dönümünde Ukrayna ordusuna ait Bayraktar TB2 İHA'lar sergilenmişti. Ayrıca İHA Kiev üstünde uçarken diğeri de tören alanından geçiş yapmıştı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr