26.01.2022-11:22 (Son Güncelleme:26.01.2022-11:34)

Başkan Erdoğan'dan Metaverse, Kripto Para ve Sosyal Medya Talimatı: Titiz Bir Çalışma Yapın

AK Parti MYK toplantısının gündeminde kurgusal evren olan Metaverse vardı. Başkan Erdoğan'ın Metaverse ile ilgili 'Hassas bir konu. İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin' dedi.

Geçtiğimiz günlerde >Metaverse'de satışa sunulan sanal arsa alımlarında Dünyada birinci sırada yer almıştık. Şimdi ise Başkan Erdoğan liderliğine düzenlenen MYK toplantısında bu konu yer aldı.

Başkan Erdoğan başkanlığında düzenlenen MYK toplantısında gündeminin ilk sırasında 'sanal ikinci hayat' olarak da tanımlanabilen Metaverse vardı. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Metaverse, kripto para ve sosyal medya ile ilgili üç ayaklı bir çalışma yapılması talimatını verdi.

BİRÇOK SOSYAL MEDYA BU DÜNYAYA TAŞINACAK

Diğer taraftan, düzenlenen toplantıda AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri de Metaverse ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumda Twitter, Instagram ve Facebook gibi birçok sosyal medyanın yakında bu dünyaya taşınabileceği, kripto paranın da Metaverse ile bağlantılı olduğu aktarıldı.

Parti kurmayları 'Gelişmeleri takip etmemiz lazım. Temkinli davranmalıyız. Bu alandaki gelişmelerde öncü de olmamız gerekiyor. Ancak, bizim burada yapacağımız her şey o dünyanın ticarileşmiş kısmını meşrulaştırmaya dönük de olabilir. Ona da dikkat etmemiz gerekiyor' açıklamalarında bulundu.


KONUYLA ALAKALI UZMAN İSİMLER KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Metaverse ile ilgili 'Hassas bir konu. İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr