09.12.2021-17:37 (Son Güncelleme:09.12.2021-17:37)

Aydın'da Pazarcı Kadının Pratik Zekası Satışlarını İkiye Katladı!

Aydın’da yıllardır semt pazarlarında zeytin satışı yapan Pınar Gültekin’in pratik zekası satışlarını ikiye katladı. Zeytin kırma ve çizme makinesi alarak talebe göre teslim eden Gültekin’e vatandaşların ilgisi büyük oldu.

Aydın’da zeytin hasat sezonunun başlamasıyla çiftçiler zeytini toplamaya başladı. Efeler semtinde 8 yıldır semt pazarlarında zeytin satan kadın, aldığı makine ile pazarın ilgi odağı oldu.

SATIŞLARINI İKİYE KATLADI

Efeler ilçesinde yıllardır pazarcılık yapan ve zeytin satarak geçimini sağlayan Pınar Gültekin, aldığı zeytin kırma ve çizme makinesi ile satışlarını iki katına çıkardı. Tezgahına aldığı makine sayesinde gelen müşterilerinin talebi üzerine zeytini kırma ya da çizme olarak teslim ediyor.

Aldığı makineyi müşterilerine ücretsiz şekilde hizmet verdiğini dile getiren pazarcı Pınar Gültekin, ‘8 yıldır bu işi yapıyoruz. İnsanlar eskisi gibi artık bu tür işlerle uğraşmak istemiyorlar. Genelde hazır almayı tercih ediyorlar. Biz de aldığımız makine sayesinde zeytinleri müşterilerimizin damak zevkine uygun olarak hazırlıyoruz. Makine sayesinde zeytini kırma isteyenler için kırıyor, çizme isteyenler için çiziyoruz. Zeytinlerle tek tek uğraşmak yerine dakikalar içerisinde kilolarca zeytin hazır hale geliyor. Makine sayemizde işlerimiz neredeyse ikiye katlandı’ ifadelerini kullandı.

Buna karşılık pazardaki müşteriler de Gültekin'in verdiği hizmetten dolayı memnun olduklarını ifade ederek kendilerine kolaylık sağladığı için teşekkürlerini iletti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr