23.08.2019-11:53 (Son Güncelleme:23.08.2019-11:51)

Ali Babacan Hakkında Suç Duyurusunda Bulunan Ali Çevik'e Yeni Görev

Yeni parti kurması beklenen Ali Babacan hakkında "FETÖ'ye yardım ettiği" suçlaması ile suç duyurusunda bulunan eski Hazine personeli Ali Çevik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü vazifesine atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de paylaşıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü vazifesine Ali Çevik atandı. Çevik, Ali Babacan hakkında "FETÖ'ye yardım ettiği" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Muhammet Örnek vazifeden alınarak bu nedenle boşalan göreve Ali Çevik atandı.

Ayrıca kararda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Önal İnaltekin görevden alınarak yerine Arzu Gür'ün atanmasına karar verildi.

Bunun haricinde Atama Kararlarına göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı'na Necip Gülmüş, Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı'na aynı yer Kadın Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Süreyya Erkan atandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr