Almanya-Romanya Maçı Ne Zaman?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Almanya sahasında Romanya'yı konuk edecek. Romanya'da, Galatasaraylı Morutan ve Cicaldau da yer alıyor. Bu anlamda taraftarlar, ''Almanya-Romanya maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?'' araştırmaları yapıyor.

08.10.2021-18:10 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-18:18) Almanya-Romanya Maçı Ne Zaman?

Dünya Kupası Elemeleri'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dünya Kupası Elemeleri J Grubun'da Almanya ile Romanya karşı karşıya gelecek. Panzerler 15 puan ile J Grubu'nda lider olarak yer alıyorlar. Rakibi Romanya ise 10 puanla 3. sırada yer alıyor. Romanya'da Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terleten Rumen futbolcular A. Cicaldau ve Olimpiu Morutan yer alıyor. Bu anlamda zorlu maç Galatasaraylı taraftarların da çok büyük ilgisini çekiyor. Zorlu karşılaşma bu nedenle gerek futbolseverlerin gerek Galatasaraylı taraftarların yoğun bir şekilde ilgisini çekmesine neden oldu. Galatasaray'ın yıldızları Olimpiu Morutan ve Cicaldau'nun zorlu Almanya karşısında sergileyeceği performans merakla bekleniyor. Kritik maçtan önce gerek Galatasaraylı taraftarlar gerek futbolseverler yoğun bir şekilde maçı araştırmaya başladılar. Bizler de sizler için maç ile ilgili bilgileri derledik.

ALMANYA-ROMANYA MAÇI NE ZAMAN?

Almanya ile Romanya 8 Ekim Cuma günü karşılaşacaklar.

ALMANYA-ROMANYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Almanya ile Romanya maçı saat 21.45'te oynanacak.

ALMANYA-ROMANYA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Almanya ile Romanya arasında oynanacak olan maç S Sport 2'de canlı olarak yayınlanacak.

ALMANYA-ROMANYA MAÇININ HAKEMİ KİM?

Almanya ile Romanya arasında oynanacak olan maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Yardımcıları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.

ALMANYA-ROMANYA MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ?

Almanya: M. Neuer, N. Süle, A. Rüdiger, J. Hofmann, T. Kehrer, J. Kimmich, L. Goretzka, S. Gnabry, İ. Gündoğan, L. Sane, T. Werner

Romanya: F. Nita, V. Chiricheş, I. Nedelcearu, A. Ratiu, M. Camora, D. Nedelcu, N. Stanciu, A. Cicaldau, D. Man, D. Sorescu, J. Markovic

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal