Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ne zaman çekildi? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu nedir? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Ali Baba ve 7 Cüceler filminin dördüncüsünün yayınlanacağının duyurulmasının üzerine insanlar merakla filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu internet üzerinden araştırmaya başladı. Peki Ali Baba ve 7 Cüceler filminin konusu nedir? Ali Baba ve 7 Cüceler filminin oyuncuları kimlerdir? Tüm detaylar haberimizde.

07.05.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:29) Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ne zaman çekildi? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu nedir? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazarak yönetmenliğini üstlendiği ve insanlar tarafından sevilerek izlenen Ali Baba ve 7 Cüceler filminin dördüncü serisi bu akşam televizyon ekranlarında seyircisiyle buluşturulacak. Peki filmin konusu nedir? Filmin oyuncuları kimlerdir? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ali Baba ve 7 Cüceler filmi

Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Şenay Cüccaciye bahçe cüceleri satmaktadır. Ortakları olan Şenay ve İlber karakterleri ile bir fuara katılmaya karar verirler ve orada başlarına gelmiş olaylar konu edilir. Sofya Bahçecilik Fuarı için Bulgaristan'a giden Şenay ile İlber'in en büyük hayali zengin olmaktır fakat hiçbir şey istedikleri gibi olmamaktadır. Fuar alanına gittiklerinde sattıkları cücelerin tanıtımını yaparlar ve en büyük amaçları ürünlerinin ihracatını yaparak büyümektir. 

Ali Baba ve 7 Cüceler Filmi Konusu

Tüm bu olaylar olurken ikili kendilerini bir hayat savaşının ortasında bulurlar ve kendilerince ürettikleri yöntemleriyle zorluklardan kurtulmaya çalışırlar. Mancov olarak bilinen kötü bir adamı yenme amacıyla zenginlik hayallerini de unutarak Rus Veronica'nın ve eski Sovyet askeri olarak bilinen Azeri Kenan Memedov'un yardımlarıyla da bu yolda savaşmaya başlarlar. Şenay ve İlber ülkelerine dönmek isterler. Filmin oyuncuları şu şekildedir; Cem Yılmaz Ali Şenay ve Boris Mancov karakterlerine, Irina Ivkina Veronika karakterine, Çetin Altay İlber karakterine, Zafer Algöz Kenan Memedov karakterine, Can Yılmaz İsmail Bey karakterine, Bahtiyar Engin Mitko Tasev karakterine, Yavor Baharoc Headhunter karakterine, Fevzi Gökçe Sadık karakterine, Yosi Mizrahi ise Tayanç karakterine hayat vermektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal