Alexander Sörloth için İtalya'dan Servet!

Trabzonspor'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Alexander Sörloth ile ilgili İngiliz medyasından gündeme bomba gibi düşen bir transfer haberi geldi. Sörloth için Crystal Palace’a rekor fiyat teklif edildi.

20.07.2020-14:38 - (Son Güncelleme: 20.07.2020-14:34) Alexander Sörloth için İtalya'dan Servet!

Trabzonspor'da bu sezon sergilediği mükemmel performansla gözleri üzerine çeken ve değerini bir hayli katlayan Alexander Sörloth ile ilgili İngiliz medyasında gündeme bomba gibi düşen bir transfer haberi geldi. Ünlü Daily Mail gazetesi, Napoli'nin Karadeniz ekibinde kiralık olarak top koşturan futbolcu için Crystal Palace'la iletişime geçtiği iddia etti.

22 MİLYON STERLİN TEKLİF EDİLDİ

Haberde Serie A ekibinin 24 yaşındaki golcünün bonservisi için neredeyse 22 milyon sterlin (24 milyon euro) vermeye hazır olduğu belirtilirken Wolfsburg ve Fiorentina'nın da transfer için takipte olduğu aktarıldı.

Şu sıralar Süper Lig'de gol krallığı yarışında lider olan Norveçli oyuncu, bu sezon bordo- mavililer ile oynadığı 47 karşılaşmada 31 defa ağları sarsarken 10 da asist üretti.

Trabzonspor ile bir sene daha kontratı olan Sörloth'un 2020- 2021 sezonundaki resmi müsabakaların (Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi) %50’sinde ilk 11’de oynaması durumunda 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal