Alex Telles'ten Yıllar Sonra Gelen Galatasaray Sözleri

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen eski Galatasaraylı yıldız Alex Telles'den yıllar sonra çarpıcı itiraflar geldi.

12.12.2021-12:54 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-12:54)

Eski Galatasaraylı yıldız Alex Tellles, 2013-2014 sezonunda Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio'dan 6.15 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte sarı kırmızılı takıma transfer olmuştu.

CİMBOMUN KASASINI DOLDURMUŞTU

Galatasaray'da forma giydiği dönemde Inter'de bir sezon kiralık olarak forma giyen Alex Telles, ardından Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'ya 7.35 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olmuştu.

SON ADRESİ İNGİLİZ DEVİ OLDU

Porto'da yükselen form grafiğini devam ettiren Alex Telles, 2020-2021 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yolunu tutmuştu.

ALEX TELLES'TEN GALATASARAY SÖZLERİ

28 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Alex Telles, Galatasaray'da forma giydiği dönemle ilgili olarak ve sarı kırmızılı kulüp ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alex Telles, Galatasaray ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray'ı her zaman kalbimde taşıyorum. Türkiye Ligi'nde oynayan arkadaşlarım var. Galatasaray'da hala yakın arkadaşlarım var. Muslera, tercüman Mert çok yakın arkadaşlarım. Hala onlarla konuşuyorum ve Galatasaray'ın maçlarını takip ediyorum. Çok minnettar olduğum bir kulüp. Orada hala çok sevildiğimi biliyorum. Dediğim gibi Galatasaray çok minnettar olduğum bir kulüp ve onları her zaman takip ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal