Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Antalyaspor Mağlubiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında uzun bir aranın ardından sonra Antalyaspor'a karşı aldıkları mağlubiyetin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

12.12.2021-12:34 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-12:34)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, uzunca bir süredir devam eden yenilmezlik serisine Antalyaspor karşılaşması ile birlikte son verdi.

FIRTINA İLK KEZ YENİLDİ

Ligde 15 hafta geride kaldığında yenilgisiz bir şekilde yoluna devam eden Trabzonspor son olarak çıktığı Antalyaspor karşılaşmasında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yenilgi ile tanıştı.

ABDULLAH AVCI'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında aldıkları Antalyaspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

GALİBİYET İÇİN FARKLI FORMASYONLAR DENEDİK

Biz oyuna bireysel olarak da, oyun olarak da iyi başlayamadık. Rakibin ne oynadığını biliyoruz, onlar bizim ne oynadığımızı biliyor. Planlarımızı karşılıklı sahanın içinde uygulamaya çalıştığımızda hem oyun organizasyonu olarak hem bireysel olarak sahaya bunu yansıtamadık. Ona rağmen fırsat önümüze geldi. Duran toptan fırsat yakaladık. Ama penaltı golü ile geriye düştük. Devre arası bir iki tane formasyonunda değişiklik yaptık, zaman zaman oyuna girdik, zaman zaman giremedik. Kendi kalemize attığımız bir golle mağlup olduk. İlk defa deplasmanda kaybettik. Namağlup şampiyon olacağız demedik. Nasıl 3 puan kazanıyorsak, bugünde 3 puan kaybettik.

BUGÜN BİR İŞ KAZASI OLDU

Antalyaspor'un galibiyetini tebrik ediyorum ama bunu daha iyi hale getirmek için hem performans hem oyun olarak davetiye çıkardık. Onun için bir iş kazası diyebiliriz. Bir 3 puan kaybettik. Buradan neler çıkartabiliyoruz, bunun üzerinde çalışıp cumartesi saat 16.00’da taraftarımızı maça bekliyoruz. Ondan sonraki sürece yine devam edeceğiz.

MAÇTAN SONRA SOYUNMA ODASI

Oyuncularım maçın ardından üzgündüler. Normaldiler. Üzülecektir. Üzülürken bireysel performanstan neler çıkartacaklar. Ona bakıp, ona göre hareket edeceğiz. 38 haftanın her haftasında ritim yakalamazsın. Bazen iyi oynarken kaybedersin. Biz bugün parçalı bir oyunla kaybettik.

İLK DEFA KAYBETTİK...

Trabzonspor’un bugün geldiği nokta, bütün rekorları kırarak, ilk defa deplasmanda maç kaybettik. Rakibe de saygı göstermek lazım. Parçadan bütüne harika işler yaparak gidiyor bu takım. Dünyanın en iyi takımları üst üste kaybediyor. Bugün sadece 3 puan kaybettik. Hiçbir şey kaybetmedik. Bugün 3 puan kaybettik yolumuza devam edeceğiz.

NWAKAEME'NİN SAĞLIK DURUMU

Sağlık durumu yakında belli olacak. Bizim için Trabzonspor için takım için önemli bir oyuncu, sakatlanması üzücü. Bütün takımlar yaşıyor bu durumu yarın net belli olacak. Çok etkin boyuncu, keşke olsa daha iyi değerlendirme yapabilirdik.

RİSKE ATMAK İSTEMEDİK

Abdülkadir Ömür ile gün gün hem tedavisi hem de bireysel olarak konuştuk. Kulübeden de çağırdık son dakikalarda hamle olarak. Isınmasını dahi takip ettik. Ayağında ağrı vardı, ağrısı olunca riski almak istemedik. Önümüzdeki hafta yoğun şekilde bizimle olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal