Al-Nasr'dan Vida’ya Müthiş Teklif!

Süper Lig’i 3. sırada sonlandırarak Avrupa kupalarında yer alma hakkın kazanan Beşiktaş’ta maliyeti yüksek olan futbolcuların elden çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Kadronun en pahalı isimlerinden olan Domagoj Vida için Arap kulübünden gelen teklife yönetimin evet demesi bekleniyor.

28.07.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 28.07.2020-17:43) Al-Nasr'dan Vida’ya Müthiş Teklif!

Ekonomik açıdan dar boğazda olan Beşiktaş Kulübü bir taraftan transferler için kaynak ararken, diğer taraftan da eldeki maliyeti yüksek futbolcuları göndererek bu yükten kurtulmak istiyor. Bu gelişme sonrasında siyah beyazlılara 2017- 2018 sezonunun ara transfer döneminde transfer edilen Hırvat savunmacı Domagoj Vida ise yakın zamanda Arabistan’a transfer olabilir.

AL NASR YILLIK 4.5 MİLYON EURO VERİYOR

Burak Yılmaz gibi uzun zamandır parasını düzgün bir şekilde alamayan tecrübeli savunmacı alacaklarından feragat edip bonservisini eline almayı planlıyor. Bu planın arkasında yatan sebep ise Suudi Arabistan kulübü Al- Nasr’ın verdiği yıllık 4.5 milyon euro maaş teklifi… Arap yarımadasından gelen bu haber sonucunda ise Vida’nın pozitif baktığı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ’TA DAHA AZ KAZANIYOR

Beşiktaş’la 2022 senesine kadar sözleşmesi devam eden Hırvat stoperin maaşı gelecek yıl 3.3 milyon eurodan, 3.4 milyon euroya yükselecek. Kara Kartal’ın mali durumunun kötü olması, parasını zamanında alamaması ve Al- Nasr’ın daha fazla para vermesi transferin önündeki engelleri kaldırıyor.

İLGİLENEN BAŞKA TAKIMLAR DA VAR

Tecrübeli futbolcu Vida’nın takipçileri arasında İtalya Serie A kulübü Roma ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden O. Lyon da yer alıyor. Fakat Suud ekibinin verdiği maaşın seviyesinde olmaması transferi zorlaştırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal