AK Parti Seçmenine Küfürler Savuran İYİ Partili Başkan Ahmet Erhan Göçmez Hakkında Yakalama Kararı Çıktı

İYİ Partili başkan Ahmet Erhan Göçmez'in, AK Parti seçmenine ettiği küfürlerin yer aldığı video sonrası sosyal medyayı ayağa kalktı. Göçmez hakkında yakalama kararı çıktı.

06.01.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-15:40)

Geçtiğimiz haftalarda şehit ailesine küfür eden ve gündeme gelen Lütfü Türkkan sonrası, bir İyi Parti skandalı da İYİ Partili başkan Ahmet Erhan Göçmez'den geldi. AK Parti seçmenine ağza alınmayacak küfürler yağdıran Göçmez hakkında, yakalama kararı çıktı. 

AK PARTİ SEÇMENİNE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER

Sosyal medyayı ayağa kaldıran videoda, İYİ Parti Kocaeli ili Dilovası İlçesinde Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez’in, AK Parti seçmenlerine ağza alınmayacak küfürler savurması yetkilileri harekete geçirdi. Sigaraya gelen zammı eleştirdiğini iddia eden Göçmez, gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı. AK Parti destekçilerine küfürler savunan Göçmez hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 

Yayınlandığı videoda benzinliğe uğradığı ve sigaralara gelen zammı öğrendiğini için sinirlenen İYİ Partili başkan Ahmet Erhan Göçmez'in, AK Parti ve Ak Parti seçmenine ettiği küfürler yer alıyordu. Videonun sonuna doğru isteyenlerin videosunu paylaşabileceğini, yerinin ve yurdunun belli olduğunu belirten Göçmez, sosyal medyada gelen tepkiler sonrasında hesabını kapattı. Göçmez'in kendini bilmez bir şekilde kutsal değerleri hiçe sayarak ettiği küfürler ile ilgili bir çok kişinin şikayette bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

İyi Partili Ahmet Erhan Gökmez hakkında yakalama kararı

GÖÇMEZ ADRESİNDE BULUNAMADI

Videonun yayınlanmasının ardından 1 saat içinde şikayetlerin çığ gibi büyüdüğünü belirten AK Parti Dilovası ilçe teşkilatından yapılan açıklamada İYİ Partili küfürbaz başkan için "İkametgahında bulunmadığı ve yakalanması için çalışma başlatıldığı" bilgisi aktarıldı. 


HEMEN ŞİKÂYET ETTİK

Skandal İyi Parti Mahalle Başkanının küfürler savurduğu video hakkında işlen başlatıldığını dile getiren Ak Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Av. Fevzi Karadaş, "Maalesef, dün ilçemize bağlı bir mahallede, iyi parti mahalle başkanı olduğunu öğrendiğimiz bir şahıs, tüm ak parti camiasına, seçmeninden genel başkanımıza kadar çok ağır küfürlerde bulunmuştur. Biz öğrendiğimizde, hemen harekete geçtik. İl Başkanı ile istişare ederek gece saat 23:00 sularında İlçe yönetimi olarak toplandık. Önce kendisini oturduğu adresin jandarma bölgesinde bulunması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığına şikâyet ettik. Jandarma adresine gitti. İkamette olmadığı belirlendi. Mahalle'ye gittik. Vatandaşlar ile sohbet ettik. Oradaki vatandaşları teskin ettik. Toplumsal bir infial yaşanmasın istedik. Herkes bir tepki ortaya koydu. Şahıs hakkında biz teşkilat olarak bir şikâyet dilekçesi vereceğiz. Tüm partililerimizi de bulundukları yerlerden gerekli şikâyetleri yapmalarını bekliyoruz." Açıklamasında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal