Ahmet Çakar'dan Yeni Malatyaspor - Galatasaray Maçıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmada pek çok tartışmalı pozisyon yaşanırken maçla ilgili yorumcu Ahmet Çakar'dan dikkat çekecek açıklamalar geldi.

29.11.2021-12:09 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-12:18) Ahmet Çakar'dan Yeni Malatyaspor - Galatasaray Maçıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda Yeni Malatyaspor'un konuğu oldu. Zorlu mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi. Mücadele beraberlikle sona ererken karşılaşmada pek çok tartışmalı pozisyon da yaşandı. Mücadelenin ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan dikkat çekecek açıklamalar geldi.

AHMET ÇAKAR'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Ahmet Çakar Yeni Malatyaspor ile Galatasaray'ın oynadığı maçın ardından, 'Galatasaray, Avrupa'da ilerlerken ligde maç maç erimeye devam ediyor. Dün gece Yeni Malatyaspor eksikti, Galatasaray da çok önemli oyuncularının rotasyonu ile başladı. Ama şunu çok rahat söyleyebiliriz, Kerem; Galatasaray'ın çok şeyi... İlk yarı çok kötü futbol, pozisyon yok ve ikinci yarı art arda gelen değişikliklerle Galatasaray hemen hemen ideal kadrosuna dönüp, oyunu domine etmeye başladı. Ama Galatasaray bal yapmayan arı gibi... Topla oynama fazla, üretim yok. İkinci yarının başında Diagne'nin kaçırdığı pozisyon dışında da Galatasaray'ın fazla bir pozisyonu var diyemeyiz.'
' Bu Galatasaray'ı özellikle ligde seyreden 'Avrupa'daki gruptan nasıl çıktı' diye düşünüyordur. Galatasaray son dakikalarda bir gol attı ama hakem haklı. Diagne topu almak için Sadık'ı itiyor. Amaaaa bence ilk yarıda verilmeyen bir penaltısı var Galatasaray'ın. VAR hakeminin yüreği yetmedi, hakemi davet edemedi. Oysaki Malatyalı oyuncunun müdahalesi direkt bileğe. Topa vuran da Galatasaraylı, dolayısıyla bu penaltı es geçildi.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

AHMET ÇAKAR'IN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR BÜYÜK SES GETİRDİ

Ahmet Çakar'ın, Galatasaray ile Yeni Malatyaspor ile arasında oynanan karşılaşma ile ilgili yaptığı yorumlar gerek Galatasaray taraftarları gerek diğer taraftarları tarafından büyük dikkat çekti. Çakar'ın yaptığı yorumlar sosyal medyada gündeme oturan konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal