Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor-Galatasaray Maçının Hakemlerini Çok Sert Bir Dille Eleştirdi!

Eski hakem olan spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasının hakemi Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi Ümit Öztürk hakkında çok sert sözler söyledi.

29.11.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-11:11) Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor-Galatasaray Maçının Hakemlerini Çok Sert Bir Dille Eleştirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe derbisinde aldığı mağlubiyetle kapatan Galatasaray deplasmanda oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

İPTAL EDİLEN GOL MAÇA DAMGA VURDU

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor karşılaşmasında bulduğu golün iptali dün gecenin tartışmalı kararlarından biri haline gelirken maçın ardından sarı kırmızılılar yaşanan pozisyona adeta isyan etmişti.

HAKEMLERİ SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararları ile ilgili olarak yaptığı sert açıklamalarda ;

' Sadık Çiftpınar, topa müdahale sonrasında kontrolsüz bir şekilde indiriyor. Top taca ya da kornere gitse bir şey olmaz ama top, Emre Kılınç'a çarpıp önüne geliyor. Pozisyon net penaltı. VAR'daki hakemin kesinlikle çağırması gerekir. Sahadaki hakemlerin geneli korkak, VAR'dakiler çakallık yapıyorlar. Atilla Karaoğlan korkak, VAR'a bırakıyor. VAR'ın çıkması 4 büyüklerin aleyhine oldu. Bağıra çağıra götürürlerdi eskiden işi. Ertaç'ın Halil'e yaptığı harekette faul yok. Diagne faul yapıyor. Gol iptali kararı doğru. Senin demek ki Türkiye'de gitmeye niyetin yok, belli oldu. Baksana, aradaki puan farkı kaç? "Masadan ayrılıyor dostlar" diye bir şarkı var, Türkiye Ligi'nde de şampiyonluktan ayrılıyor büyükler teker teker. Oynadıkları futbol, futbol değil. İkinci yarı biraz oynadılar. Galatasaray takımında oynamayan oyuncular 11'de oynayacak oyuncular değiller. Yedekten girip de Galatasaray'ı kurtaracak oyuncu yok. Bir 11'i var, iyi bir 11 ama kulübede oyuncusu yok. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal