Fernando Muslera'dan Ertaç Özbir Yorumu!

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 0-0'lık beraberlikle ayrıldıkları Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.11.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-09:45) Fernando Muslera'dan Ertaç Özbir Yorumu!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'un konuğu olan Galatasaray sahadan 0-0'lık golsüz beraberlikle ayrıldı.

CİMBOM MALATYA'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

Galatasaray'da geçtiğimiz hafta alınan derbi mağlubiyetinin ardından gözler Yeni Malatyaspor karşılaşmasına çevrilmişken Cimbom Malatya'dan istediğini alamadı.

ERTAÇ ÖZBİR VE DERBİ HAKKINDA...

Sarı kırmızılılarda kaptan Fernando Muslera, deplasmanda 0-0'lık beraberlikle ayrıldıkları Yeni Malatyaspor deplasmanının ardından yapmış olduğu açıklamalarda rakip kaleci Ertaç Özbir ve geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisindeki hataları kararlar hakkında konuştu.

FERNANDO MUSLERA'DAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, yapmış olduğu sert açıklamalarda ;

' Öncelikle maçın adamını seçmeye çalışıyordunuz. Tartışması Ertaç! Çok iyiydi. Birçok pozisyonu kurtardı. Bize karşı genelde iyi oynuyor kendisi. Rakibimiz beklediğimiz şekilde defansif oynadı. Çok kalabalık defans yaptılar. İlk yarı iyi değildik. Değişikliklerle beraber toparladık, pozisyonlara girdik ama kaleciyi geçemedik. Biz pozisyonları gole çevirmeliydik, çeviremedik. Verilmeyen bir penaltımız var. Stüdyoda Volkan var, Fenerbahçeli, benim arkadaşım, ona selam söylüyorum. Geçen maça bakıyorsunuz. Mesut Özil'in golünden önce faul var, verilmeyen penaltı var. Bunları çok konuşmamak lazım ama konuşmak zorunda kalıyoruz. İsteriz ki normal şekilde goller atalım ama verilmeyen kararlar nedeniyle çok yapabileceğimiz bir şey kalmıyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal