Sarper Cengiz Babası Mustafa Cengiz'in Vefatı Hakkında Duygusal Açıklamalarda Bulundu

Hayatını kaybeden eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, babasının vefatı ile ilgili duygusal açıklamalarda bulundu.

29.11.2021-09:25 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-09:25) Sarper Cengiz Babası Mustafa Cengiz'in Vefatı Hakkında Duygusal Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Spor Kulübü'nün 37. başkanı olarak tarihe geçen ve sarı kırmızılı kulüpte 3.5 yıl boyunca görev yapan Mustafa Cengiz, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz günlerde ağır bir beyin ameliyatı geçirmiş ve aynı zamanda mide kanseri tedavisi görmekteydi.

SARPER CENGİZ'DEN BABASININ VEFATININ ARDINDAN...

Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, babasının vefatı ile ilgili çok duygusal açıklamalarda bulunarak yürekleri dağladı.

Sarper Cengiz, babası Mustafa Cengiz'in vefatı ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Hayatta her şeyi açık ve net konuşabildiğim, danışabildiğim, benim yol göstericimi kaybettim. Keşke elden daha fazlası gelseydi. Sürece başladığımızdan beri yaklaşık 17-18 aydır olan bu süreçte müthiş bir mücadeleyle geçti. Müthiş dirayetli davrandı. Tabiri caizse baba bir dağ. Nasıl bir evlada hastalık süreci yaşatılır ona da hazırladı beni. Ben keşke elden fazlası gelse canımı feda etmeye hazırdım. Ama buraya kadarmış. Saat 17.30’dan beri bir süreç içerisindeyiz. Bu sürede arayan soran bazı açamadığım telefonlar var, herkesten özür diliyorum. O insanların dualarını ve baş sağlığı dileklerini ailece hissettiğimizi bilmenizi rica ederim. Başımız sağ olsun Türk milletinin Galatasaray camiasının, sevenlerin. Ben babamı hiç unutmayacağım, unutamam. Benim kahramanımdı ama onu öyle gören Anadolu’dan gelen Gaziantep’in Nizip ilçesinden çıkıp bana göre muazzam bir o bölgeye de gençlere de bir heyecan katacak bir başarı hikayesi. Mekanı cennet olsun. Allah hepimize sabırlar versin. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal