Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski başkanı hayatını kaybetti. Acı haberi sarı kırmızılıların Başkanı Burak Elmas duyurdu.

28.11.2021-18:45 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-17:40) Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Hayatını Kaybetti!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Mustafa Cengiz, 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

MUSTAFA CENGİZ HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde bir beyin ameliyatı geçiren ve mide kaneri teşhisi konulan Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sarı kırmızılı kulübün 37. başkanı olarak tarihte yer alan Mustafa Cengiz, 3.5 yıl boyunca Galatasaray'da başkanlık görevi yapmıştı.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ;
' Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Başkanımız’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz. ' ifadelerine yer verildi.

BAŞKAN BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMASI

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;
' Önceki Başkanımız Sn. Mustafa Cengiz'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. ' ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz'in gerçekleştirilen cenaze törenine bir çok isim katıldı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için kılınan cenaze namazına Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray Eski Başkanları Dursun Özbek, Adnan Polat ve Faruk Süren de katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal