Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynadıkları Konyaspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

28.11.2021-17:30 - (Son Güncelleme: 28.11.2021-17:30) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor'u konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü, gol düellosuna dönüşen karşılaşmada sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

EROL BULUT'TAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor'a karşı aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün, iki takım da taraftar açısında güzel bir futbol oynadı. Göze hoş gelen pozisyonlar ve oyun vardı. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Bugün, geçen haftaki Trabzonspor maçında oynadığımız futbol ve gösterdiğimiz performansa yakın oynadık. İyi oynayarak, pozisyonlarımızı daha iyi değerlendirerek bugün 3 puanı aldık. Hak ettiğimiz bir 3 puan olduğunu düşünüyorum. Takımımı ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Yolumuza inşallah bu şekilde devam edeceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal