Beşiktaş, Alex Teixeira'nın Sakatlandığını Açıkladı!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Giresunspor karşılaşmasında bir yıldız isminin daha sakatlık geçirdiğini açıkladı.

28.11.2021-17:13 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-17:46) Beşiktaş, Alex Teixeira'nın Sakatlandığını Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Giresunspor karşılaşmasında sahadan 4-0'lık bir mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, kendi sahasında oynadığı mücadelede büyük bir şok yaşamıştı.

BEŞİKTAŞ'TA YAŞANAN SAKATLIKLAR MORALLERİ BOZDU

Siyah beyazlılarda 4-0 mağlup oldukları Giresunspor karşılaşmasında kaleci Mert Günok'tan gelen sakatlık haberi moralleri bozarken bugün yapılan açıklamayla bir yıldız ismin daha karşılaşmada sakatlandığı ifade edildi.

ALEX TEİXEİRA'DA SAKATLANDI!

Beşiktaş'ta Giresunspor karşılaşmasında Mert Günok dışında Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'nın da sakatlandığı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ'TAN ALEX TEİXEİRA AÇIKLAMASI

Siyah beyazlıların resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada, Alex Teixeira'nın sakatlığı ile ilgili olarak ;

' Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de GZT Giresunspor ile oynadığı karşılaşmanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hissetmesi sebebiyle Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçen Alex Teixeira’nın sol uyluk arka (semimembranosus) adalesinde kanama ve kısmi yırtık saptanmıştır. Alex Teixeira’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal