Ahmed Kutucu'nun Menajerinden Süper Lig Açıklaması!

A Milli takımımızda da forma giymiş olan Alman ekibi Schalke 04'ün genç golcüsü Ahmed Kutucu, takımının küme düşmesinin ardından ayrılmaya karar verdi. 21 yaşındaki oyuncunun menajeri yeni takımı ile ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu.

30.06.2021-15:50 - (Son Güncelleme: 30.06.2021-15:50) Ahmed Kutucu'nun Menajerinden Süper Lig Açıklaması!

Almanya Bundesliga'dan küme düşen Schalke 04'de forma giyen Ahmed Kutucu, takımının küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Milli futbolcunun menajerinden Türkiye itirafı geldi.

Alman asıllı Türk futbolcu Ahmed Kutucu, Almanya'da başladığı profesyonel futbolculuk kariyerinde Schalke 04 alt yapısında başlamasının ardından A takıma kadar yükselmişti. Geçtiğimiz sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Heracles'de kiralık olarak geçiren Ahmed Kutucu, alt yaş kategorilerinden itibaren Ay Yıldızlı formamızı terletirken 2 karşılaşmada ise A takımda mücadele etti.

21 yaşındaki genç oyuncu Ahmed Kutucu'nun menajeri Ersin Alkan, oyuncusunun geleceği ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ahmed Kutucu'nun Schalke ile 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Schalke de 2'nci Lig'e düştü. Ahmed Kutucu, Milli Takım'da da sürekli forma giymek istiyor ve bu nedenle Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda oynamak istiyor. Genç yaşına karşın farklı bölgelerde görev alarak önemli tecrübeler elde etti. Bundesliga'da 45 maça çıkmış, goller atmış, asistler yapmış bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydi, A Milli Takım'a kadar yükseldi. Teklifler de geliyor. Ahmed Kutucu'yu gelecek sezon Süper Lig'de izleyeceğiz. ' ifadelerini kullandı.

Schalke 04 formasıyla A takım performanslarında 52 karşılaşmada forma şansı bulan Ahmed Kutucu bu karşılaşmalarda 6 gol 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Kiralık olarak gittiği Hollanda Ligi ekibi Heracles'de ise 17 karşılaşmada forma giyme şansı bulan genç oyuncu gol atma başarısı gösteremezken 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal