Adnan Oktar'ın İftar Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Cemaat lideri Adnan Oktar'ın 10 kedicikle çekindiği iftar fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

08.06.2017-15:35 - (Son Güncelleme: 08.06.2017-15:23) Adnan Oktar'ın İftar Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak da anılan cemaat lideri Adnan Oktar'ın yanında 10 kedicikle oturduğu iftar sofrasının fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Adnan Oktar'ın 10 kedicikle oturduğu iftar sofrasının fotoğraf karesinde, cemaat lideri Adnan Oktar dışında başka bir erkeğin yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

A9 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kediciklerim' dediği genç kızlarla yaptığı programla gündemden uzun süre düşmeyen Cemaat lideri Adnan Oktar'ın sosyal medyada paylaşılan iftar sofrası büyük ilgi gördü.

ADNAN OKTAR'IN KEDİCİKLERİ YAYINLADI

Cemaat lideri Adnan Oktar'ın kedicikleri iftar sofrasında çekilen fotoğraflarını, sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bir villanın bahçesinde çekilen fotoğrafta, On bir ayın sultanı ramazan ayının iftar sofrasının en başında Adnan Oktar'ın oturduğu görülürken, yanında da 10 kedicikleri vardı. Fotoğrafta Adnan Oktar dışında başka bir erkek olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

ADNAN OKTAR KİMDİR?

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak da anılan Adnan Oktar, 1956 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Cemaat lideri Adnan Oktar, savunduğu görüş karşısında çeşitli basın organları tarafından bazı suçlamalarla uzun süre gündeme gelmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal