Adnan Dalgakıran: 'Usulsüzlük Yaşanmışsa Hesabı, Adalet Önünde Verilir'

Kulübün zor zamanlarda tek vücut olması gerektiğini belirten 2. Başkan Adnan Dalgakıran, Beşiktaş'ın ayağa kalkması için omuz omuz vermeleri gerektiğini söyledi.

17.02.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-09:47) Adnan Dalgakıran: 'Usulsüzlük Yaşanmışsa Hesabı, Adalet Önünde Verilir'
Beşiktaş’ta dün 2. başkan Adnan Dalgakıran ve Dernekler Sorumlusu Hakan Daltaban, sabah vakti Üsküdar’da Çağdaş Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleriyle görüşme yaptı. Siyah-Beyazlı renklere gönül verenlerin zor zamanlarda tek vücut olmaları gerektiğini söyleyen Dalgakıran, “Beşiktaş Kulübü’nün ayağa kalkması için tüm dernekler ve taraftarlar omuz omuza vererek kampanya başlatmamız gerek. Mart ayı başında hayata geçirmeyi geçmeyi planlıyoruz ve başaracağız. Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetici arkadaşlarımız var gücümüzle çalışıyoruz. Kimse merak etmesin kulübümüzün haklarını en küçük noktasına kadar savunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Her şeyin takipçisiyiz’

“Şimdi kavga zamanı değil başarmanın zamanı” sözleriyle konuşmaya devam eden Anan Dalgakıran, “Usulsüzlük yaşanmışsa hesabı, adalet önünde verilir. Biz her şeyin takipçisiyiz. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın futbol zekasına hayranız. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı bilerek geldi. Beşiktaş’ta para konuşmadı. Elindeki malzemeyi en iyi şekle getirip çalışıyor ve başaracağına inanıyor. Çünkü tüm taraftarlar ve yönetim olarak destekçisiyiz” değerlendirmesini yaptı. Dernek Başkanı Kamil İlhan Gözel de, kulübün yapacağı kampanyaya destek olacaklarını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal