Acun Ilıcalı başka bir Fenerbahçeliyi transfer etmek için harekete geçti

Fenerbahçe’den Ozan Tufan, Allahyar, Pelkas gibi isimleri transfer eden Acın Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, flaş bir transfere daha gerçekleştirebilir. Fenerbahçe’de bu sezon taraftarların yoğun olarak eleştirdiği yıldız; Ozan Tufan, Allahyar, Pelkas gibi isimler Hull City’ye transfer olabilir. Transferler için Acun Ilıcalı devreye girdi.

27.03.2023-13:57 - (Son Güncelleme: 27.03.2023-17:06)

Fenerbahçe’den yaptığı transferlerle dikkat çeken Acun Ilıcalı flaş bir takviyeye daha imza atabilir. Fenerbahçe’den Ozan Tufan, Allahyar, Pelkas gibi isimleri kadrosuna ekleyen Acun takımı Hull City, Fenerbahçe’de bu sezon büyük tepki çeken oyuncuya talip oldu.

Acun Ilıcalı Fenerbahçe’den 4. Transferini yapabilir

Akşam’da yer alan haberde; Fenerbahçe’ye Ozan Tufan için 3 milyon Euro, Allahyar için 4.5 nilyon Euro veren ve Pelkas’ı da kiralayan Acun, bir Fenerbahçelinin daha peşinde. Sezına harika giren ancak Dünya Kupası arası sonrası tepetaklak olan futbolcu, Hull City’nin radarına girdi.

Acun'dan dördüncü transfer girişimi

Allahyar, ozan tufan ve Pelkas Hull Cıty'ye imza atmıştı

Ozan Tufan, Pelkas ve Allahyar'ın ardından Hull City'ye transfer olan dördüncü futbolcu İrfan Can Kahveci olabilir. Fenerbahçe'de yoğun eleştirilere maruz kalan milli futbolcu, Fotomaç'ın haberine göre Hull City'nin radarında.

Deneyimli futbolcunun önceliği İstanbul'da kalmak olsa da sezon sonunda resmi adımların atılacağı ve Acun Ilıcalı'nın tüm şartları zorlayacağı belirtiliyor.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal