Abdurrahim Albayrak’tan Flaş Hamle! Yıldız Oyuncuyu Takibe Aldı

Abdurrahim Albayrak’tan flaş bir hamle geldi. Cimbom’un deneyimli yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Emre Kılınç'ın fan sayfasını sosyal medya üzerinden takip etti.

13.07.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-14:54) Abdurrahim Albayrak’tan Flaş Hamle! Yıldız Oyuncuyu Takibe Aldı

Aralık ayında Şampiyonlar Ligi'nde, şubatta ise Türkiye Kupası'nda havlu atan Galatasaray'ın ligdeki şampiyonluk iddiası da matematiksel açıdan Alanya'da sona ermişti. Büyük umutlarla girilen sezonda önemli transferler alınsa da elde bomboş bir sezon kaldı. Sürekli sakatlıklarla ve cezalarla uğraşan Galatasaray, tam ligde ipleri alıp 8'de 8 yapmıştı ki coronavirüsü salgınıyla toparlanamadı.

Yeni sezon için transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Fenerbahçe'nin de takibinde olduğu futbolcu için görüşmelerini sürdürüyordu. Bu aşamada taraftarları oldukça mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Sivasspor’da top koşturan Emre Kılınç'ın fan sayfasını sosyal medya hesabından takip etti.

Sivasspor'un Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yendiği maçta Emre Kılınç takımına zaferi getiren golü attı.

Sezonun olayını yaşayarak Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, yine Sivasspor'dan Emre Kılınç'ın transferinde ise işini sağlama almıştı. Yeni sezon için kontratı sona eren ve yerli futbolculara dönen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'da sergilediği performansla gözleri üzerine çeken Emre Kılınç ile anlaşmış ve iddialara göre 4 senelik de anlaşma yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal