"Abdullah Avcı yalnız bırakılmış"

Cem Dizdar, TRTSpor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında Beşiktaş'ın gündemini değerlendirdi.

23.01.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-13:05) "Abdullah Avcı yalnız bırakılmış"

SERGEN YALÇIN DA GELSE DE BİR ŞEY DEĞİŞMEZ

"Abdullah Avcı'nın yerine Sergen Yalçın da gelse bir şey değişmez. Değişecek olsa Yeni Malatyaspor'da değişirdi. Alanyaspor'da değişirdi. Bütün hikayeleri yarım kalıyor."

GÖKHAN VE CANER'İN ALTERNATİFİ YOK

"Gökhan Gönül'ün Caner Erkin'in alternatifleri yok. Avcı, Burak'a da çok inandı. Bunlarla yeter diye bakmışsın, kadroyu geliştirmemişsin. Abdullah Avcı'ya cezayı kesemezsin. Başka hoca da olsa bu takımla 4 galibiyet alırsın, 14 galibiyet alamazsın"

ABDULLAH AVCI TEK BAŞINA BIRAKILMIŞ

"Ortada bir tane Beşiktaşlı yönetici yok. Hakem hatasından sonra bak kaç yönetici çıkar konuşur. Ortada yönetici yok. Teknik adam tek başına takımı, yönetimi ve taraftarı yönetmeye çalışıyor. Abdullah Avcı tek başına bırakılmış. Bu doğru bir kulüp organizasyonu mu?"

FİKRET ORMAN'A...

"Fikret Orman'a bir sürü soru sordum, cevabı yok, bir daha mı soru sorayım? 'Gel belgelere bak' deniyor, 'Bakabilir miyim?' diyorum 'Yasal olarak bakamazsın' deniyor. Beni neden çağırıyorsun o zaman? 'Belgelerin kopyasını verin inceleteyim' diyorum, o da yok. İbra edilmemiş bir başkan için geçmişi sormaya gerek yok. Artık hukuki durumları soracaksın. Mesela Galatasaray'ın menajerlik parası nasıl 10 bin euro yazılıyor? TFF'de yanlış belgeleri giren kim?"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal