Steven Caulker: Belki Şampiyonluk...

Aytemiz Alanyaspor’un savunma oyuncularından Steven Caulker, önemli açıklamalarda bulundu.

23.01.2020-12:52 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-12:48) Steven Caulker: Belki Şampiyonluk...

Aytemiz Alanyaspor’un savunma oyuncularından Steven Caulker, önemli açıklamalarda bulundu. Caulker, önemli bir takıma geldiğini söyledi.

İşte o açıklamalar:

Geçtiğimiz yıl buraya geldiğimde aslında bir bebek gibiydim, daha gözlerim açılmamıştı. Nereye geldiğimin, nasıl bir ortama gireceğimin hiç farkında değildim. Fakat gerçekten şu an çok mutluyum. Kaderim, güzel, süslü kelimelerle yazılmış ki Alanyaspor gibi güzel bir kulüpteyim. Alanya gibi bir şehirdeyim. Takımda arkadaşlık çok iyi, çok güzel bir ortam var. Burada kendimi çok mutlu hissediyorum.

Turistik bir şehir olması bizim adapte olmamızda önemli bir rol oynadı. Gerek kulüp, gerek şehir bu konuda bize çok yardımcı oldu. Şehirdeki nüfusun çoğunun İngilizce konuşması işimizi daha da kolaylaştırıyor. Mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. Başlangıç seviyesinde de olsa Türkçe öğreniyorum. Tamam, hadi, hadi, biraz biliyorum (Türkçe). Şeklinde ifade verdi.

Geçmiş dönemde kariyerime çok iyi bir başlangıç yapmıştım ama her insanın yapabileceği birkaç hatadan birini yaptım, bu da kariyerimde bazı iniş ve çıkışlara sebep oldu. Tottenham’da bir sezonda 28 maç oynadım ama o yaşlarda biraz gençtim, çılgın dönemlerimdi. Daha fazla oynamak istiyordum. Bir hocamız vardı, bana istediğim kadar forma vermiyordu. Aslında bu tecrübeyle geçmişe dönüp baktığımda, daha sabırlı olabilirdim. Ama her şeyin bir sebebi var. Şu an buradayım ve oldukça mutluyum. Avrupa’da oynama isteğim var ama olduğum yerde de mutluyum. Alanyaspor’la Avrupa’da oynamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Sivasspor iyi bir iş başardı. Oynadığı futbol ve topladığı puanlarla ligin zirvesinde yer alıyor. Türkiye Ligi’ni dışarıdan takip eden insanlar, büyük takımlardan birinin şampiyon olabileceğini düşünüyorlar ama biz de iyi bir takımız. Performansımızı daha yukarıya çekersek belki şampiyonluk ya da ilk dördün içerisinde bitirebileceğimizi düşünüyorum.” Diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal