ABD Dışişlerinden Açıklama: Nasıl Destekleyebileceğimize Bakıyoruz

Dün İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen saldırı ile ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Türkiye'yi bu krizde en iyi nasıl destekleyebileceğimize dair seçeneklere bakıyoruz." denildi.

28.02.2020-08:57 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-08:48) ABD Dışişlerinden Açıklama: Nasıl Destekleyebileceğimize Bakıyoruz

Dün gece İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK'ya yapılan hain saldırı için açıklamalar peş peşe geliyor. ABD Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi bu krizde en iyi nasıl destekleyebileceğimize dair seçeneklere bakıyoruz." ifadesine yer verildi.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ''İdlib'de Türk askerlerinin kaybıyla sonuçlanan saldırı konusunda oldukça endişeliyiz. Esed rejimi, Rusya ve İran destekli güçler alçak saldırıya derhal son vermeli. Türkiye'yi bu krizde en iyi nasıl destekleyebileceğimize dair seçeneklere bakıyoruz. Bu gelişmeleri teyit etmek ve mevcut durum hakkında daha fazla netlik sağlamak için Türk makamlarıyla temas halindeyiz. NATO müttefiki Türkiye'nin yanındayız.'' denildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal