59 İl Başkanı Kılıçdaroğlu'na Destek Açıklaması Yaptı

CHP'de aralarında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da olduğu 59 il başkanı Ankara’da ortak basın açıklaması yaparak Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiğini duyurdu. Güvener’in isimleri okuyamaması ise açıklamaya damga vurdu.

26.07.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-12:31)

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de arasında olduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerekli olmadığını ifade etti. Ankara'da bir araya gelen il başkanları adına ortak basın açıklamasını Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener yaptı.

"İMZA SÜRECİ PARTİMİZE ZARAR VERMEKTEDİR"

Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, "Kamuoyu önünde sosyal medyada basın açıklamaları ve yürütülen olağanüstü kurultay için başlatılan imza süreci partimize zarar vermektedir. CHP il başkanları olarak kurultay tartışmalarının imza skoruna dönüştürülerek kamuoyu önünde yapılmasını doğru bulmuyoruz. İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik'' şeklinde konuştu.

59 İSMİ SAYAMADILAR

CHP'de 59 il başkanı saat 11.00'de Ankara’da bir araya geldi. Ortak basın açıklaması ile olağanüstü kurultaya gerek olmadığını ifade etti. İl başkanları yerel seçimleri göstererek, "Kurultay taleplerinizden vazgeçin’’ çağrısında bulundu.

Ortak açıklama yapılmasının sonrasında toplantıya 59 il başkanının katıldığı ifade edildi fakat bu 59 il başkanının ismi bir türlü sayılamadı.

"KARAMAN BURADA DEĞİL... BURADAYMIŞ"

Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, elindeki isim listesini okurken sık sık duraksadı ve yanındaki başkanlardan yardım talep etti.

Yanlış okunan isimlerden biri de Karaman'ın il başkanıydı. Güvener önce ismi okudu "Burada değil" şeklinde ikaz edildi ve Güvener ‘burada yok’ dedi.  Karaman il başkanı, sonunda bu rezalete müdahalede bulunarak "Buradayım" diye ses çıkardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal