Genç Adam Sevgilisinin Evinin Önünde Ölü Bulundu

İstanbul'da 24 yaşındaki bir genç sevgilisinin oturduğu binanın bahçesinde ölü olarak bulundu. Talihsiz gencin kız arkadaşı ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

26.07.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 26.07.2018-12:22) Genç Adam Sevgilisinin Evinin Önünde Ölü Bulundu

İstanbul Acıbadem'de 24 yaşındaki Atilla Kerem Tongal kız arkadaşının ikamet ettiği apartmanın bahçesinde ölü olarak bulundu.

Binanın 7. katının penceresinden düştüğü belirlenen Tongal'ın evde olan kız arkadaşı da ambulansla hastaneye sevk edilmesinin ardından ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü.

KIZ ARKADAŞININ EVİNİN ÖNÜNDE ÖLÜ BULUNDU

Olay saat 07.00 sularında Kadıköy Acıbadem Caddesi Hukukçular Sitesi L Blok'ta cereyan etti. Öne sürülene göre site yetkilisi apartmanın bahçesinde kanlar içinde yatan bir kişiyi fark etti. Yetkilinin ihbarı ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. Sağlık birimleri daha sonra Atilla Kerem Tongal (24)'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti.

APARTMANDAN DÜŞTÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Polis birimleri Tongal'ın apartmanın 7. katından düştüğünü belirledi. Dairenin Tongal'ın kız arkadaşına ait olduğu kız arkadaşının da olay sırasında evde olduğu belirlendi. Yüzünde kanlar olan A.Ö olay yerine giden ambulansla hastaneye sevk edildi. A.Ö. tedavisinin sonrasında ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis birimleri ve savcının olay yerindeki incelemelerinin bitmesinin sonrasında Tongal'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal