25 Mart Reyting Sonuçları

25 Mart Perşembe günü yayınlanan diziler seyirciler tarafından büyük ilgiyle izlendi. 25 Mart günü hangi diziler reyting sıralamasında üst sıralara yerleşti?

26.03.2021-09:27 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-09:27) 25 Mart Reyting Sonuçları

25 Mart Perşembe günü yayınlanan diziler büyük ilgi görüyor. Her gün düzenli olarak açıklanan reyting listesinde bugün hangi dizi birinci oldu? Perşembe günü ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor, Alev Alev gibi diziler reyting sıralamasında kaçıncı oldu? İşte gerek konuları gerekse oyuncuları ile sık sık gündeme gelen dizilerin reyting sıralaması…

Perşembe günü ekrana gelen diziler seyircileri ekrana kilitlese de gündüz kuşağı programları da beğeni toplamaya devam ediyor. Uzun yıllardır ekranlarda olan Esra Erol, Müge Anlı gibi isimlerin yaptığı programlar yalnızca televizyon ekranlarında değil aynı zamanda sosyal medya platformlarımda da büyük ilgiyle takip edilmektedir. Gündüz kuşağının da ilk sıralarda yer aldığı reyting sonuçlarında birinci sırayı son dönemin iddialı yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi aldı. 

Hem totalde hem de AB de birinci sıraya yerleşen dizide birbirinden farklı ünlü isim yer alıyor. Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin ve Hilal Altınbilek gibi oyuncuların yer aldığı dizide yapımcılığı TİMS&B Productions üstleniyor. Türk yapımı olan dizi aşk ve dram türündedir. 2018 yılından ekranların sevilen yapımlarından biri olarak bilinen Bir Zamanlar Çukurova Perşembe günlerinin vazgeçilmez yapımlarından biri olmaya devam ediyor. 

Reyting listesinde yer alan diğer yapımlardan biri de Mucize Doktor dizisi. Otizmli bir doktorun hikayesini anlatan dizide Ali karakterine Taner Ölmez hayat veriyor. Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı yapımda Leyla ile Mecnun’da Leyla karakterine hayat veren Ezgi Asaroğlu’da yer almıştı. 

Dizilerin yanı sıra gündüz kuşağı yapımlarının da ilgi gördüğü 25 Mart Perşembe günü Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı Esra Erol'da adlı program da Totalde ikinci oldu. Listenin dördüncü sırasında da gündemden düşmeyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bulunuyor.

25 MART TOTAL REYTİNG SONUÇLARI 

1 Bir Zamanlar Çukurova

2 Esra Erol’da

3 Mucize Doktor

4 Müge Anlı ile Tatlı Sert

5 Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

6 Bir Zamanlar Çukurova (Özet)

7 Show Ana Haber

8 Survivor

9 Alev Alev

10 Atv Ana Haber

25 MART AB REYTİNG SONUÇLARI

1 Bir Zamanlar Çukurova

2 Mucize Doktor

3 Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber

4 Müge Anlı ile Tatlı Sert

5 Esra Erol’da 

6 Survivor

7 Mucize Doktor (Özet)

8 Alev Alev

9 Bir Zamanlar Çukurova (Özet)

10 Atv Ana Haber


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal