23 Mart Reyting Sonuçları

Dün akşam yayınlanan diziler yine seyircileri ekrana kilitledi. Peki hangi dizi reyting sırasında bir numaraya yerleşti?

24.03.2021-11:55 - (Son Güncelleme: 24.03.2021-11:55) 23 Mart Reyting Sonuçları

Salı akşamı yayınlanan diziler arasındaki çekişmeli reyting rekabetinde hangi dizi birinci geldi? Masumlar apartmanı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerin yayınlandığı Salı gecesi reyting sıralamaları nasıl? İşte reyting sonuçları

23 Mart 2021 Salı günü yayınlanan diziler reyting sırsında yükselirken haberler ve gündüz kuşağı programları da ilk 10’a girmeyi başarıyor. Reyting sonuçlarında bir numarayı kazanan diziler olurken sabah programları ve haberler de izleyiciler tarafından severek takip ediliyor. Total izleyici grubunda birinci olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi gecenin gündemine oturdu. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımel, Ozan Akbaba gibi oyuncuların yer aldığı dizi 187. Bölümü ile reyting sırasında birinciliğe yerleşti. ATV yapımı olan dizinin son bölümünde Ceylan karakterini canlandıran Sanem Çelik diziden ayrılıyor.

23 MART 2021 REYTİNG SONUÇLARI

Totalde birini olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini Masumlar Apartmanı takip etti. İkinci sıraya oturan dizide Ezgi Mola performansı ile tam not alırken Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Birinci sezonunu henüz tamamlamamış olan dizi magazin gündeminin de yakından takip ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Dizideki rolü ile beğeni toplayan Ezgi Mola makyajsız olarak sergilediği performansı ile göz doldururken gerçek hayatında da karakteri ile özleştiğini belirtiyor. Reyting sonuçlarında üçüncü sırayı Esra Erol’un sunduğu Esra Erol’la programı yer alıyor. Total’de üçüncülüğe yerleşen yapım gündüz kuşağı olmasına rağmen pek çok dizi ve filmi geride bırakıyor.


TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 

2 MASUMLAR APARTMANI 

3 ESRA EROL’DA 

4 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 

5 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX

6 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (ÖZET)     

7 BARAJ FOX

8 SURVİVOR   

9 ATV ANA HABER    

10 MASUMLAR APARTMANI (ÖZET)   


AB REYTİNG SONUÇLARI

1 MASUMLAR APARTMANI TRT 1

2 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ           

3 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER     

4 MASUMLAR APARTMANI (ÖZET)          

5 EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (ÖZET)         

6 HEKİMOĞLU KANAL D

7 ESRA EROL'DA         

8 SURVİVOR    

9 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT         

10 BARAJ FOX


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal