24 Mart Reyting Sonuçları

24 Mart’ta ekranlara gelen dizilerin reyting oranları ne oldu? Masumiyet, Kurtuluş Osman, Sadakatsiz gibi dizilerin reyting oranları kaç?

25.03.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-15:54) 24 Mart Reyting Sonuçları

24 Mart 2021 tarihinde yayınlanan diziler seyircileri ekrana kilitledi. Son dönemin en çok izlenen yapımlarının yer aldığı Çarşamba günlerinde hangi yapımlar reyting rekoru kırdı? AB ve Total reyting sonuçları ne oldu? 

Çarşamba gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen diziler yalnızca televizyonda değil aynı zamanda sosyal medyada da rekor kırmaya devam ediyor. Twitter’da TT olan Sadakatsiz, Kuruluş Osman gibi yapımların reyting sonuçları da dikkat çekiyor. İlk sıralardan inmeyen yapımlarda pek çok ünlü yer alıyor. 

Yalnızca gece yayınlanan yapımlar değil, gün içinde yayınlanan gündüz kuşağı yapımları da izleyicilerin dikkatini çekiyor. Total izleyicide büyük bir ilgi uyandıran yerli gündüz kuşağı yapımları arasında Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol’da programı ve son dönemde sosyal medyada ilgi gören Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yer alıyor. 

24 MART REYTİNG SONUÇLARI 

Çarşamba günü yayınlanan dizilerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici birinci sıraya Kuruluş Osman’ı koyarken ikinci sırada Türkiye Hollanda 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Karşılaşması yer aldı. Cansu Dere’nin ünlü dizisi Sadakatsiz de üçüncü sırada bulunuyor. AB Grubunda birinci sırada Türkiye Hollanda 2022 Dünya Kupası Grup Eleme Karşılaşması yer alırken ikinci sırada Sadakatsiz, üçüncü sırada da Kuruluş Osman izlenmiş. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi oyuncuların bulunduğu Sadakatsiz dizisi sosyal medya üzerinden de rağbet görüyor. Kuruluş Osman dizisinde de Burak Özçivit, Boran Yiğit Uçan, Nurettin Sönmez, Dündar Ragıp Savaş gibi isimler bulunuyor. 


TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 KURULUŞ OSMAN 

2 TÜRKİYE-HOLLANDA 2022 DUNYA KUPASI GRUP ELEME KARŞILASMASI 

3 SADAKATSİZ 

4 ESRA EROL'DA       

5 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT         

6 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER    

7 SADAKATSIZ (ÖZET)          

8 KURULUŞ OSMAN (ÖZET) 

9 ATV ANA HABER 

10 SHOW ANA HABER 

AB İLK 10 PROGRAM

1 TURKİYE-HOLLANDA 2022 DÜNYA KUPASI GRUP ELEME KARŞILASMASI         

2 SADAKATSİZ 

3 KURULUŞ OSMAN  

4 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER    

5 MASUMİYET 

6 SADAKATSIZ (ÖZET)

7 BENİM ADIM MELEK         

8 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT        

9 ESRA EROL'DA         

10 MASUMİYET (ÖZET)          


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal