Jack Reacher Filminin Konusu Nedir?

Bu akşam, Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Jack Reacher filminin konusu nedir? Jack Reacher filmi oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Jack Reacher filminin yönetmeni kimdir?

24.03.2021-13:28 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-12:01) Jack Reacher Filminin Konusu Nedir?

Bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Tom Cruise'nin başrolünde olduğu Jack Reacher aksiyon filmi için heyecan dorukta. 2012 yılı yapımı film aksiyon ve gerilim türünde kabul ediliyor. Christopher McQuarrie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde sinemaseverlerin yakından tanıdığı ünlü oyuncular yer alırken filmin konusuna dair araştırmalar da başladı. Peki, Jack Reacher filminin konusu nedir?

JACK REACHER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Jack Reacher filmi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Pittsburgh kentinde sakin ve güzel bir havada başlamaktadır. Şehirdeki insanlar mesai saatine yetişmek için işlerine doğru koşturmaktadır. Filmin bu kısmında, insanların günlük koşturmaları oldukça net bir şekilde lanse edilmektedir. Film bu şekilde ilerlerken 10th Street köprüsüne bakan bir parkta, nehrin diğer yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur. Bu ateş neticesinde birkaç dakika içinde 5 masum vatandaş kanlar içinde yere yığılarak yaşamlarını kaybederler.


Usta bir keskin nişancı tarafından açılan bu ateşin faili için Pitssburg polis departmanı olayı bir an önce çözer ve katliam katili kısa süre içerisinde polis departmanı tarafından yakalır. Böylesi büyük bir olayın failinin yakalanması 5 saati bulmaz. Ancak sorgu esnasında suikastçi genç adam hiçbir beyanda bulunmaz ve bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" şeklinde istek cümkesi yazar yazar. 

Olay hakkında tüm kanıtlar şüpheye yer vermeyecek şekilde ortadayken o sırada eski bir asker olan Jack Reacher olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkarmak için davanın içerisine çekilir.

JACK REACHER FİLMİ OYUNCULARI

Jack Reacher filmi oyuncuları şu şekildir;

Tom Cruise

Rosamund Pike

Robert Duvall

Richard Jenkins

David Oyelowo

Werner Herzog

Jai Courtney

Alexia Fast

JACK REACHER FİLMİ YÖNETMENİ KİMDİR?

Jack Reacher filminin yönetmeni Christopher McQuarrie'dir. 

JACK REACHER FİLMİ KAÇ DAKİKA?

21 Aralık 2012 yılında vizyone giren Jack Reacher filmi toplamda 130 dakika sürmektedir.

JACK REACHER IMDb PUANI

Tom Cruise'nin başrolünde oynadığı Jack Reacher filmi IMDb'den 311,713 kişinin oy vermesiyle 7,0 puan almıştır. Öte yandan, Jack Reacher, en çok izlenen Tom Cruise filmleri arasında 13. sıradadır. Jack Reacher filmi, macera ve aksiyon severlerin listelerinde yer bulan filmlerden biridir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal