19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Yarın İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma ücretsiz mi?

Yarın bir kez daha coşkuyla kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarına yönelerek 19 Mayıs’ta otobüs, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı? Sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte detaylar...

18.05.2023-17:53 - (Son Güncelleme: 18.05.2023-17:53)

Türkiye Cumhuriyeti için tarihi anlardan birisi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yurt genelinde milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir coşkuyla kutlanacak. Bu önemli günü sokaklarda gezerek geçirmek isteyenler yarın toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusunda yoğun bir araştırmaya girişti. Peki 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Yarın İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma ücretsiz mi?

19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

İstanbul, Ankara ve İzmir’de 19 Mayıs’ta toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı konusunda yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak her yıl olduğu gibi bu yıl da toplu taşımanın ücretsiz olması bekleniyor. 

19 Mayıs Toplu Taşıma Ücretsiz Mi

Yarın İstanbul, Ankara ve İzmir’de toplu taşıma ücretsiz mi?

Resmi Gazete’de yayımlanan karar uyarınca, İstanbul’daki Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca yürütülen Gayrettepe - İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz olacak. Ancak söz konusu illerdeki minibüsler normal tarifeyle çalışmaya devam edecek. 

19 Mayıs toplu taşıma saatleri

19 Mayıs'ta toplu taşıma saatleri hafta sonu tarifesiyle çalışabileceğinden 19 Mayıs toplu taşıma saatleri hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal