13 Yaşındaki Kız Üvey Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde İngiliz anahtarıyla darbettiği üvey annesini bıçaklayarak öldüren 13 yaşındaki kız çocuğunun ifadeleri kan dondurdu.

29.06.2021-10:44 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-10:44) 13 Yaşındaki Kız Üvey Annesini Bıçaklayarak Öldürdü

Üvey annesinden nefret ettiğini anlatan kız, "Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Çorlu'nun Reşadiye Mahallesi Yunus Emre 2'nci Sokak'ta bu kan donduran olayda, gece vardiyasında çalışan fabrika işçisi olan İ.O., sabah eve gelip uyudu. Saat 10.00 sularında uyanan İ.O., eşi Z.O.'nun kaldığı odanın kapısının kilitli olduğunu gördü. Yoğun uğraşları sonucunda kapıyı kıran İ.O., eşini odada kanlar içinde hareketsiz bir vaziyette yerde buldu.

2 YERİNDEN BIÇAKLAYIP BAŞINA SERT BİR CİSİMLE VURMUŞ

Polise ihbar etmesi ile birlikte eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yerde yatan kadının 2 yerinden bıçaklandığını ve başına sert bir cisimle vurulduğunu ve  Z.O.'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Z.O.'nun cenazesi, Çorlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

ÇANTASINDA BIÇAK VE İNGİLİZ ANAHTARI BULUNDU

İ.O.'nun evde olmadığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, kızı E.N.O. için arama çalışmalarına başladı. Bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir taksici, Çorlu'dan aldığı kız çocuğunun şüpheli hareketler yaptığı şeklinde bir ihbarda bulundu. Polis, taksiyi İstanbul Silivri'de durdurup E.N.O.'yu gözaltına aldı. E.N.O.'nun çantasındaysa olayda kullandığı bıçak ve İngiliz anahtarı bulundu.

PSİKOLOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

Ortaokul 7'nci sınıf öğrencisi olan E.N.O.'nun, Çorlu Devlet Hastanesi'nde psikolog ile birlikte ifadesi alındı. Üvey annesinden nefret ettiğini ve bir yıldır da öldürmek için plan yaptığını ifade eden E.N.O., "Ben yaptım. Kendisinden nefret ediyordum. Bu cinayeti bir yıldır planlıyordum. Olay günü takım sandığından İngiliz anahtarını alıp başına vurdum. Daha sonra evden çıktım. Herkesi öldürecektim ama üvey annemi öldürdükten sonra insan öldürmenin bu kadar kolay olmadığını anladım" dediği belirtildi.

ÜVEY ANNESİNİ KASTEN ÖLDÜRMEKTEN TUTUKLANDI

Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen E.N.O. üvey annesini kasten öldürmekten tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal