Sarı Lacivertli Takıma Müjde! Lens'in Yerine Dünya Yıldızı Geliyor

Fenerbahçe, Manchester City'de top oynayan Jesus Navas'ı renklerine bağlayarak Lens'in boşluğunu doldurmak istiyor.

16.05.2017-13:10 - (Son Güncelleme: 16.05.2017-12:48) Sarı Lacivertli Takıma Müjde! Lens'in Yerine Dünya Yıldızı Geliyor

Bu sezon Süper Ligde istediği başarıyı elde edemeyen Sarı Lacivertli kulüp transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Fenerbahçe’de bu dönem başarılı bir performans ortaya koyan Jeremain Lens büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon takımda yer almayacak.

LENS’İN MALİYETİ FENERBAHÇE’Yİ DÜŞÜNDÜRDÜ

Sunderland’in oyuncusu olan Lens, yüksek satın alma bedelinden dolayı Sarı Lacivertli kulübe zorluk çıkardı. Bu yüzden Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon bu oyucu ile devam etmemesi bekleniyor.
Fenerbahçe Lens’in yerine istediği yıldızı İngiltere’de buldu. Bu sezon Manchester City ile kontratı bitecek olan Jesus Navas için görüşmelere başlanacak.

NAVAS’TAN TRASFERE OLUMLU IŞIK

Bu sezon Manchester City’de teknik direktör Guardiola ile sorunlar yaşayan Navas’ın gitmek istediği belirtildi. Sarı Lacivertli takımda hedef ise İspanyol yıldızın biran önce Sarı Lacivertli renklere bağlanması.

LENS’İN YERİNE NAVAS GELİYOR

Fenerbahçeli yöneticiler Jesus Navas transferi için atağa geçti. Lens’in takımı Sunderland ile orta yol bulamayan yönetim hedefini tamamen Navas’a çevirdi.

Jesus Navas bu sezon Manchester City forması ile 35 maçta 5 asistlik bir performans ortaya koydu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal