Fenerbahçe'den Sert Açıklama! Derhal İstifa Etmelidir

Fenerbahçe, MHK Başkanı ve azalarını istifaya davet etti.

06.02.2018-13:53 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-13:51) Fenerbahçe'den Sert Açıklama! Derhal İstifa Etmelidir

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde oynanan maçlarda yapılan hakem değişikliklerine dair çıkan iddialarla alakalı olarak MHK Başkan ve azalarını istifaya davet etti.

İŞTE FENERBAHÇE CEPHESİNDEN YAPILAN O AÇIKLAMA

"MHK Başkanlarından Sayın Mustafa Çulcu’nun evvelki akşam TRT Spor ekranlarında iddia ettiği vahim olaylara dair olarak Kulübümüz safından yapılan açıklama üzerine TFF’nin resmi internet sitesinden gelen açıklama, kamuoyu vicdanını olduğu gibi bizleri de hiçbir şekilde memnun etmemiştir.

Nitekim bugünkü Habertürk Gazetesi’nin spor sayfasında, Sayın Mustafa Çulcu’nun iddialarını onaylayan, içerisinde Sayın Çulcu tarafından ortaya atılan iddia ile açık mantık alakası bulunan, skandal boyutunda yeni bir iddia daha gelmiştir. Habertürk Gazetesi’nin yaptığı haber doğrultusunda, Beşiktaşlı bir futbolcunun aylar evvel oynanan bir maçta, hakem Mete Kalkavan’a ettiği küfürler nedeni ile tekrar karşı karşıya kalmamaları için, normalde Bursaspor-Beşiktaş maçına atanan Mete Kalkavan’ın TFF’nin telkiniyle maçımıza atandığı iddiası yer almaktadır.

Sayın Mustafa Çulcu’nun iddiasını doğrular şekilde yapılan bu haber TFF cephesinden yapılan açıklamanın da gerçeği yansıtmadığının en açık kanıtıdır. Önceden yaşanan bir olayın nedeni ile olaya konu olan futbolcuyu ve kulübünü korumaya matuf olduğu açık, mevzu bahis olan MHK tasarrufu, MHK’nın TFF Süper Lig Kulüpleri içerisinde nasıl ayrımcı bir idare anlayışı benimsediğini gösteren iyi bir örnektir. Bu tasarruf aynı zamanda hakemlerimize verilen bir mesaj mahiyetindedir. Bu şekilde MHK’nın düşüncesinin adil yönetim anlayışı olmadığı, MHK tasarruflarının yanlı ve niyetli olduğu kamuoyu önünde ortaya çıkmıştır. MHK Başkan ve Üyelerinin derhal istifa etmesi gerekmektedir. Yoksa MHK’nın tasarruflarına güven kalmayacak ve Türk Futbolu kısa süre içinde büyük bir kaosa sürüklenecektir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal