TBF Başkanı Türkoğlu: Hedefimiz 2019 Dünya Kupası

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İspanya ve Karadağ ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın, bu maçlarda başarılı olarak Dünya Kupası’nda mücadele etmeyi hedeflediklerini belirtti.

23.11.2018-15:47 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-15:44) TBF Başkanı Türkoğlu: Hedefimiz 2019 Dünya Kupası

Shangri-La Bosphorus Otel'de Bilyoner ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreni sonrasında basın mensuplarına konuşan Hidayet Türkoğlu, önlerinde İspanya ve Karadağ’la oynanacak karşılaşmaların olduğunu hatırlatarak, "Kadro da açıklandı, tüm oyuncuları kutluyorum. İnşallah iyi bir performans ortaya koyarlar ve sakatlık olmadan maçlarını tamamlarlar." dedi.

Kadroya davet edilen basketbolcuların çok değerli olduğunu kaydeden Türkoğlu, " Aday kadroya çağrılan isimler, kulüplerimizde bizi temsil eden, başarı olmalarını istediğimiz arkadaşlar. Hedef 2019 Dünya Kupası'nda yer almak. A Milli Takım Başantrenörü Ufuk Sarıca ve teknik ekibi bu konuda çok istekli. Önümüzdeki karşılaşmalardan en az birini kazanmamız halinde Çin'e gitme hakkı elde ediyoruz. Yönetim olarak onların her zaman destekçileri olmayı sürdüreceğiz. Umarım iki güzel karşılaşma oynarız ve Çin'e gitme hakkı kazanırız." şeklinde konuştu.

Başarılarda sponsor katkısının da öneminden bahseden Türkoğlu, "Devletimiz spora destek olsa da özel sektörün bu türde destekleri daha anlamlı oluyor. Federasyon olarak bu tarz anlaşmaları önemseyen, basketbola daha da değer katacağına inanan bir ekibiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal