Kasımpaşa'nın Golcüsü Diagne Çok İddialı!

Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, basına yansıyan transfer haberleri ve gol krallığına ilişkin samimi ifadeler kullandı.

21.09.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 21.09.2018-17:45) Kasımpaşa'nın Golcüsü Diagne Çok İddialı!

Kasımpaşa formasıyla bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mbaye Diagne, TRTSPOR’a açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 5 karşılaşmada 7 kez fileleri sarsan 26 yaşındaki forvet,  " Bu sezon gol kralı olmak istiyorum. Kasımpaşa’ya geçtiğimiz sezon başında transfer olsaydım Gomis'i geçerdim." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de forma giyen forvet oyuncuları arasında Burak Yılmaz'ı beğendiğini belirten Senegalli golcü, hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin, "Kariyerimi daha iyi noktaya taşımak adına takımımla da anlaşılması halinde 3 büyüklerde forma giyerim." ifadelerini kullandı.

Bu sezon yakaladığı çıkışta arkadaşlarının payının büyük olduğunu kaydeden başarılı santrfor, "Kasımpaşa'da çok mutlu olmamdan dolayı sözleşmemi yeniledim. Bu takımda en iyi performansı sergileyip kariyerime devam etmek istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal