Demet Akalın 'Çok Çirkinsin' Diyen Takipçisine Sert Konuştu!

Sosyal medyanın aktif kullanıcılarından olan ünlü isim Demet Akalın, sosyal medyadan kendisine "çok çirkinsin" diyen takipçisine "Allah herkese çirkin şansı versin" sözüyle karşılık verdi.

12.09.2017-14:10 - (Son Güncelleme: 16.09.2017-15:00)
Takipçilerine verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan Demet Akalın, geleneği bozmadı ve ilginç diyaloglara bir yenisini daha ekledi.

"ÇOK ÇİRKİNSİN"

Akalın, kızı Hira ile yer aldığı 'makyajsız' fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Bir takipçisi ise fotoğrafın altına "Artık makyajsız çıkma sen, çok çirkinsin" yorumunda bulundu.



DEMET'TEN TARİHİ KAPAK

Demet Akalın'dan ise yanıt gecikmedi: "Allah herkese çirkin şansı versin, amin..."

İşte ikili arasında geçen o diyalog;



DEMET AKALIN KİMDİR?

23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'de doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te bitirdi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun oldu.

İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.

Ne yapacağım ne yapacağım diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in Mankenlik kursunda aldı ve arkası geldi...

1990 senesinde Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk ajansda mankenlik yapmaya başladı. Hani o zamanlarda mankenlik ciddi ve iyi bir meslekti. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken "hadi bir de şarkı söyliyim" dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye..
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal