Yaşlanmayı Geciktiren Mucizevi Yosun Maskesi!

Hemen hemen her kadının yoğun makyaja maruz kalan ciltler nemini kaybediyor ve yaşlanması oldukça hızlanıyor. Krem vs ne kadar çok kullanılırsa kullanılsın pek etki etmiyor.

30.01.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 30.01.2018-09:53) Yaşlanmayı Geciktiren Mucizevi Yosun Maskesi!

Hemen hemen her kadının yoğun makyaja maruz kalan ciltler nemini kaybediyor ve yaşlanması oldukça hızlanıyor. Krem vs ne kadar çok kullanılırsa kullanılsın pek etki etmiyor. Böyle sorunlar karşı stetik operasyon düşünmeyenler için doğal bir maske tarifimiz var, yosun maskesi!

Bu mucizevi maskeyi hazırlarken Spirulina türü yosunu kullanmanız daha etkili olmasını sağlayacaktır. 3 yemek kaşığı yosunu 2 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edilerek karıştırılır ve bir miktar da su eklenerek cilde sürülür. Herhangi bir yan etkisi olmamasıyla beraber hassas ciltlerde bir miktar kaşınma meydana gelebilir. Alternatif bir tarif daha mevcut. Bir yemek kaşığı toz haline getirilmiş yosun, bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı aloe vera jeli ile harmanlanır. Su eklenerek cilde sürülür. Yirmi dakika kadar beklenerek durulanır.

Yosun maskesi gözenekleri temizlediği gibi her cilt tipi için de uygulanabilir. Haftada bir defadan fazla kullanılması önerilmiyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal