Evde Renkli Ve Doğal Göz Farı Nasıl Yapılır?

Makyaj malzemeleri kadınlar için vazgeçilmezdir. Fakat sürekli kendini yenileyen makyaj trendleri bütçeleri de oldukça zorlamakta. Böyle vaziyetler için, her zaman kullanabileceğiniz, yapımı kolay far tariflerini sizler için hazırladık.

03.02.2018-15:56 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-15:48) Evde Renkli Ve Doğal Göz Farı Nasıl Yapılır?

Doğal göz farı yapımında kahverengi tonlar elde etmek için genellikle kakao tozu, yeşil tonlar elde etmek için spirulina tozu kullanılır. Bununla birlikte ararot tozu daha yoğun kullanılarak daha beyaz ve ışıltılı bir göz farı yapılabilir. 

İşte 4 farklı far için lazım olan malzemeler.

Pembe: 1 tatlı kaşığı ararot tozu, 1 tatlı kaşığı pancar tozu, 2 tutam kakao tozu, 1 tatlı kaşığı shea yağı

Altın Kahve: 1 tatlı kaşığı ararot tozu, 1,5 tatlı kaşığı muskat tozu, 1 tatlı kaşığı zerdeçal, 1 tatlı kaşığı shea yağı

Leylak: 1 tatlı kaşığı ararot tozu, 2 tatlı kaşığı yenibahar, 2 tatlı kaşığı pancar tozu, 2 tatlı kaşığı kakao tozu, 1 tatlı kaşığı shea yağı

Açık Kahverengi: 1 tatlı kaşığı ararot tozu, 2 tatlı kaşığı kakao tozu, 1 tatlı kaşığı shea yağı

HAZIRLANIŞI

Bu malzemelerden önce toz olanlar bir kaba koyularak iyice çırpılmalı ve sonrasında karışıma shea yağı ilave edilerek, topaklanma olmayıncaya kadar karıştırılmalıdır. Far rengi açık kalırsa renk veren tozdan biraz daha ilave edilebilir, çok koyu olursa da karışıma ararot tozu eklenebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal