2018 Kış Makyajı Önerileri!

Güzellik uzmanları, hanımlar için 2018 kış makyajı hakkında yeni trendleri değerlendirdi.

03.01.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 03.01.2018-10:59) 2018 Kış Makyajı Önerileri!

Güzellik uzmanları, hanımlar için 2018 kış makyajı hakkında yeni trendleri değerlendirdi. İşte 2018 yılı için kış makyajı önerileri...

Söz konusu kaşlar ise, bu sezonun öne çıkan modeli yukarı doğru taranmış kaşlardır. Cesur bir adım atmak isterseniz sahip olmanız gereken tek şey, kaş maskarası kullanmaktır.

Doğal makyaj, bir maskara ve kıpkırmızı dudaklar. Bu sezon dudakların çok daha dolgun, nemli ve parlak olduğunu görmek isterseniz yapmanız gereken şey, kremsi yapıdaki saten bitişli rujları tercih etmek.

Gözlerde gökkuşağının renklerinde oluşması pek alışıldık bir durum değildir. Farklı ve özgün bir 2018 makyaj trendi. Renklerin gözlere anlam katması ise çok harika bir durum… Gökkuşağı makyajını bu sene sıklıkla görmemiz mümkün.

2018 makyaj trendlerinin renk temalı olduğunu önerilerden anlayacaksınız. Yine renge dayalı bir öneri. Gayet hoş gayet de güzel duruyor. Tabi ki de günlük uygulanabilir mi bu akıllarda her zaman bir soru işareti olarak kalır.

Kirpiklerinize dikkat çekmek istiyorsanız onları renklendirmeyi ihmal etmeyin. Düğün, nişan gibi özel etkinliklere giderken bu şekilde tercihler eşsiz olabilir. Klasik kirpikler artık ortadan kalktı diyebiliriz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal