New York Times: NATO Türkiye'ye Müdahale Etmeli

Amerika'nın önde gelen gazetelerinden olan New York Times, Nato'nun Türkiye'ye müdahale etmesi gerektiğini söyleyerek skandal bir habere imza attı.

19.04.2017-13:03 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) New York Times: NATO Türkiye'ye Müdahale Etmeli

ABD'nin önde gelen gazetelerinden olan New York Times, Türkiye'deki hazımsızlığı hazmedemeyenler kervanına katıldı. Türkiye’de 16 Nisan Pazar günü yapılan halk oylamasıyla ilgili 'demokrasi kaybetti' başlıklı bir yazı yazdı.

New York Times gazetesinin haddi aşan yazısında NATO’nun Türkiye’ye müdahale etmesi konusundan bahsedildi. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayıp kutlamasının şok edici yanlış bir karar olduğuna yer verildi.

NEW YORK TİMES'TAN SKANDAL HABER

New York Times gazetesinin yer verdiği o haber:

Türkiye uzun zamandır beklediği parlamenter sistemi değiştirme çabasını Recep Tayyip Erdoğan sayesinde başardı. Ancak Türkiye NATO’nun hayati bir üyesidir bu yüzden demokratik değerleri inşa etmede ayrışan bir üyeye dönüşmesinden dolayı bu ülkeye mücadele edilmelidir.

Diğer yandan New York Times Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı n Avrupa ve Amerika ile çatışmaya girdiği bunun sonucunda da Rusya ile yakın ilişkiler kurduğunu söyledi.

GEZİ OLAYLARINI TETİKLEMEYE ÇALIŞMIŞLARDI

Türkiye’de 16 Nisan referandum sonuçlarından Evet oyu çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu halkın verdiği kararı kabul etmeyerek halka sokağa çıkıp protesto edin çağrısında bulunmuştu.

Tüm bu açıklamalardan sonra Yahudi asıllı iş adamı Soros İstanbul’a gelerek olayları yakından takibe aldı. Soros, Türkiye’de yapılan ilk gezi olaylarına maddi anlamda destek vererek ülke içinde karışıklık çıkması için çalışmalar yürüttüğü görülmüştü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal