Kanlı Saldırıların Senaryosunu Teröristbaşı Yazıyor! Ortaköy'deki Saldırı da O Dizide!

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'da 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin ise yaralandığı hain terör saldırısının düzenleniş biçimi, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Samanyolu TV'nin 'Nizama Adanmış Ruhlar' adlı dizisini hatırlattı.

01.01.2017-13:35 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kanlı Saldırıların Senaryosunu Teröristbaşı Yazıyor! Ortaköy'deki Saldırı da O Dizide!

FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de Reina'ya yapılan saldırı daha önce işlenmiş. 

İstanbul Ortaköy'deki ünlü bir eğlence mekanında yılbaşı gecesi meydana gelen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin ise yaralandığı hain terör saldırısının düzenleniş biçimi, FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan Samanyolu TV'nin 'Nizama Adanmış Ruhlar' adlı dizisini hatırlattı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'a yönelik suikastı hatırlatan bölümüyle önceki hafta tartışma konusu olan 'Nizama Adanmış Ruhlar adlı dizide, 'Noel Baba'lı saldırı senaryosuna da yer verildiği ortaya çıktı.

Büyükelçi suikastı dizinin 89. bölümünde yer alırken, 90. bölümde ise Noel Baba kılığındaki bir teröristin canlı bomba eylemi yapmak için bir okula gittiği görüldü.

Kaynak: haber 7


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal