Afrin Operasyonu Dünya Gündeminde!

Türk ordusu tarafından kısa sürede yapılması için hazırlanılan olası 'Afrin' operasyonu dünya basınının gündeminden düşmüyor.

17.01.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 17.01.2018-13:17) Afrin Operasyonu Dünya Gündeminde!

İngiliz The Times gazetesi olası 'Afrin' operasyonunu rezil bir şekilde yayınlarken, Türkiye'nin 'ateşle' oynadığını ileri sürdü.

ABD basını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "YPG ordusu" hakkında "bize düşen bu terör ordusunu daha doğmadan boğmaktır" sözlerine manşette yer verdi. Suriye'de oluşturulmak istenen "sınır güvenlik gücü"ne yönelik haberler yayınlandı.

İngiliz The Times gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrin operasyonu hakkında "harekat her an başlayabilir" açıklamasını yorumladı. Gazetenin başyazısında Türkiye'nin Suriye'de ateşle oynadığı ifadeleri yer aldı.

Operasyonun yapılması durumunda Türkiye ve ABD'nin karşı karşıya gelebileceği uyarısında bulunuldu. Yazıda, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'ye asker göndermeden önce bir daha düşünmeli" şeklinde ifadeler kullanıldı.

Yapılan haberlerde, "Türkiye, Ortadoğu'daki amaçlarını gerçekleştirmek istiyorsa müttefiklerinin güvenini tazelemesinin daha çok başarı getireceği" öne sürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal